Németh bútorok ...

8921 Zalaszentiván, Táncsics út 10..     Tel.: (30) 946-9104     Fax: (92) 593-016     e-mail: info@nemethbutorok.hu
Cégismertető Színválaszték Bútoraink Egyedi munkáink Partnereink Vendégkönyv Online rendelés Kosár
Németh János
asztalos

bútorgyártás - bútorkészítés

8921 Zalaszentiván
Táncsics út 10.

Tel.: (30) 946-9104
Fax: (92) 593-063

E-mail: info@nemethbutorok.hu


Térkép

Itt talál bennünket -
kattintson a térképre!

Keresse fel telephelyünket, győződjön meg róla, hogy a telephely alkalmas a jó és színvonalas munka végzésére hosszabb távon is.

CÉGISMERTETŐ ...

c.t.: Németh János asztalos

Műhelyünk 10 km-re található Zalaegerszegtől. Az 1991-ben indult vállalkozás a folyamatos bővítéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően jelenleg közel 700 m2-en működik.
A dolgozók bútorasztalos képesítéssel rendelkeznek, és az évek során összeszokott csapatként tudják produkálni az elvárt minőséget.

A vállalkozás alapelve a folyamatos, jó minőség, melynek legjobb bizonyítéka, hogy a hosszú évek alatt minimális garanciális javítást kellett csak végeznünk. A reklamációt, mint fogalmat itt elfelejtheti, nem lesz rá szüksége.

A következő oldalakon megismerheti termékeinket. Keressen bennünket, vásároljon termékeinkből, meglátja,a "NÉMETH BÚTORRAL JÓL JÁR"


GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA ...

Műhelyünkben jelenleg 18 mm vastag laminált bútorlapokból készítjük a szekrényeket. Az elemek masszívitása érdekében a lapokat vendégcsapos ragasztott technológiával kapcsoljuk egymáshoz. A falcolt oldallapok masszívvá, erőssé teszik a hátfallemez rögzítését, ezáltal biztosítják a szekrények tökéletes stabilitását.

Az így összeállított szekrényekre száradás után felkerülnek az ajtók, előlapok, fiókok.

Ezt követi az ajtók beállítása. Mivel a műhelyünk kiváló felületű aljzatán beállított szekrények helyben ragasztva, csomagolva vannak, Önnek a lakásban már csak a padlózat hibáit kell ékeléssel korrigálni, amíg az ajtók "beállnak".

A helyszínen összefogatott szekrénysor hosszú ideig megőrzi az ajtók beállított pozícióját, így sokáig dekoratív marad.

Mivel az elemek önálló, masszív egységek, ezért azok szakszerű szállítása nem ront a minőségen. A szerelt (összerakható-szétszedhető) bútorokkal szemben többszöri mozgatás után is megőrzik eredeti állapotukat.


ALAPANYAGOK ...

Bútoraink fő alapanyaga a 18 mm-es laminált faforgácslap. Ez a vastagság garantálja, hogy az elemek 90 cm-ig megbízhatóan terhelhetők legyenek.

Csak I. osztályú bútorlapból dolgozunk, hogy a színek és felületek hibamentesek legyenek.

A hátfallemezek lehetőleg a szekrény színével azonosak, vagy azzal harmonizálnak. Használunk laminált és festett hátfallemezeket is.

A frontok bútorlapból készülnek, különböző díszítőelemekkel ellátva. Ezek általában fa, mdf, SIRO profillécek, oszlopok.

A kivetőpántoktól a csavarokig minden bútoralkatrész I.osztályú anyag.

Az üveges szekrényekbe a díszített sima üvegtől a domború üvegig, sokféle választékkal dolgozunk, beleértve a színes ólomüveget is.

Az éleket 0,4 mm, illetve 2 mm vastag ABS fóliával zárjuk.

A szekrények aljára minden esetben műanyag csúszótalp kerül, melynek köszönhetően nem sérti a padlót mozgatáskor.


DÍSZÍTŐELEMEK ...

A legtöbb szekrénysor ajtaján profilléc keretdíszítést alkalmazunk. Ezek anyaga a profiloktól függően MDF, tömörfa, illetve SIRO léc esetében műanyag , fém.

A fogantyúk szabadon választhatók kínálatunkból, illetve a szekrények kérhetők fogantyú nélkül is.

A koloniál ( félkoloniál ) szekrénysorokon tömörfa csavartoszlop, illetve martoszlop díszítés található.

A párkányos sorokra MDF alapú, fóliával bevont párkányléc kerül.
NÉMETH BÚTOROK ... JÓ MINŐSÉG - NAGY VÁLASZTÉK - ELÉRHETŐ ÁRON!